Η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας “Φωτόραση” διοργανώνει έκθεση με τίτλο “Κάτι Λείπει” στον Πολυχώρο “Δ. Χατζής”, (Παλαιά Σφαγεία).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 16/09 και ώρα 20:00.

H διάρκεια της είναι από 16/09 έως και 29/09.

Σας περιμένουμε όλους!

Προηγούμενες εκδηλώσεις

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φωτόρασης  με θέμα “Πορτραίτο Αλλιώς” πραγματοποιήθηκε από 7 εώς 12 Μαϊου του 2018 στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας Ιωαννίνων ‘’Φωτόραση’’ και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργάνωσαν τον 3ο αγώνα φωτογράφισης πουλιών στα Ιωάννινα

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Απριλίου του 2018 με σημαντικό αριθμό συμμετοχών και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμδρίου 2017 η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας “Φωτόραση’ και το Photometria International Photography Festival παρουσίασαν τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Πίττα και το λεύκωμά του “Αθήνα, η πόλη των γυναικών“.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Λέσχης ενώ προλόγισε ο διευθυντής του Photometria International Photography Festival και μέλος της Λέσχης μας, Παππάς Παναγιώτης. Το βιβλίο παρουσιάσε ο ίδιος ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Πίττας, ενώ την παρουσίαση ακολούθησε μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τις φωτογραφικές του εμπειρίες και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκαν οι εικόνες που συμπεριλαμβάνονται στο λεύκωμα .